Bostäderna

Strandstråket
Kök med öppen planlösning och stor balkong

Ljust och luftigt

Drömmer du om ljusa och luftiga utrymmen? Våra genomgående lägenheter ligger endast ett stenkast från det glittrande havet och bjuder på ett generöst ljusinsläpp från stora fönster som omfamnar den skiftande skönheten i omgivningarna utanför.

Redan i entrén infinner sig en inbjudande och hemtrevlig känsla. Tidlöst stengolv liksom god förvaring i garderober erbjuds. Vidare in tar mattlackade, ljusa ekgolv vid som tillsammans med vitmålade väggar utgör ett enhetligt tema för bostäderna med en tilltalande, skandinavisk känsla.

Visionen för Strandstråket är att skapa bostäder som smälter in i Lommas historiska kärna.

Dekorativ drönarbild på hav och strand
Gatuvy som visar upp husets fasad från entrésidan med folk
Fastighetens privata pool för boende

Ett dopp i det blå

Vår gemensamma pool och paviljong bjuder in till avkoppling och social samvaro i en harmonisk miljö. Det ingår poolskötsel i månadshyran

Sociala ytor

Vardagsrummens lättmöblerade och flexibla kvadrat berikas av ett strålande ljusflöde. För de soliga dagarna har varje lägenhet tillgång till stora balkonger i söderläge, där du kan njuta av solen och den friska havsbrisen. Flertalet lägenheter erbjuder dessutom ytterligare balkong i norrläge. Varje kvadratmeter är lättmöblerad och utnyttjad till fullo. Du får en känsla av rymlighet och öppenhet samtidigt som varje rum har sin egen tydliga funktion och karaktär.

De sociala ytorna är vidare belägna i tilltalande öppen planlösning med smakfull köksmiljö signerad Ballingslöv. Här erbjuds elegans och funktion såsom rostfri maskinell utrustning från Siemens med möjlighet till uppgradering i tillval som bland annat köksluckornas kulör, arbetsbänkar av kompositsten och luftig köksö. Alla lägenheter har accentuerande svart spotlightskena i taket för behaglig belysning.

Kök med öppen planlösning i penthouse lägenhet
Sovrumsbild i kvällsljus

Rofyllda sovrum

I de rofyllda sovrummen finner du gott om plats och utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober eller klädkammare. Många av sovrummen har dessutom tillgång till ytterligare balkong för högsta komfort. Förvaringsmöjligheterna är generösa och välplanerade, tillsammans med externt förråd. Här kan du enkelt organisera och hålla ordning på dina tillhörigheter utan att behöva kompromissa med utrymme eller stil.

Stilrena badrum

I Strandstråket har samtliga badrum helkaklade ytskikt i tidlöst grått. Badrummen är försedda med vägghängd toalettstol, högskåp, handfat, handduksvärmare och takduschset från Tapwell som standard. Dessutom finns både tvättmaskin och torktumlare samt infällda takspotlights. I treorna om 88,5 kvm finns såväl badrum som gästtoalett, och i fyrorna erbjuds dubbla badrum. Som tillval kan nämnas komfortgolvvärme och badkar i de större badrummen.

Även gästtoaletterna är i helkaklat utförande och utrustade med takspotlight, golvstående toalett samt handfat med kommod. All inredning är genomgående från Ballingslöv.

Badrum med dämpad belysning