Penthouse

Strandstråket
Kök med öppen planlösning i penthouse lägenhet

Elegant och exklusivt

Våra två penthouselägenheter är själva sinnebilden för livskvalitet. Med en frikostig boyta som sträcker sig från 161 kvadratmeter är dessa verkligen i en klass för sig.

Stora fönster och fyra rymliga balkonger låter dig njuta av en hisnande utsikt över horisonten. Planlösningen är genomtänkt med en underbar social del av vida mått, vars genomgående disposition med vardagsrum och kök uppgår till smått imponerande 70 kvadrat. Vardagsrummet har dessutom infällda spotlights som standard. I denna del av bostaden finner vi även ett kontor eller gästrum samt en praktisk gästtoalett.

Den mer privata delen erbjuder tre sovrum, allrum, separat tvättrum och två helkaklade badrum – detaljer som höjer upplevelsen av att bo på högsta nivå.

En unik möjlighet att få leva det perfekta livet vid kusten, med enastående komfort och bekvämlighet.

Gatuvy som visar upp husets fasad från poolsidan med folk
Stort och rymligt ljust vardagsrum

Form & funktion

I Ballingslövköket smälter form och funktion samman; här erbjuds stenskiva som standard, integrerade vitvaror och en hällfläkt som förenar modern design med praktisk användning. Köksmiljön är mycket luftig och ljus, med stor köksö och plats för familjens matbord. Lyxig vinkyl som ytterligare detalj, där du förvarar och presenterar dina favoritviner på ett sätt som får dem att komma till sin fulla rätt.

Storslagen havsutsikt

Penthousen bjuder också på ett utomhusliv i särklass med vardera fyra balkonger i norr och söder om hela 45 kvadrat totalt, som ger dig möjlighet till storslagen havsutsikt året om. Vare sig du föredrar att avnjuta ditt morgonkaffe tillsammans med soluppgången eller att avsluta dagen med en avslappnad kvällsutsikt över horisonten – här får du det bästa av båda världar.

Balkong och utsikt i skymning
Sovrumsbild i kvällsljus

Tre behagliga sovrum

I bostädernas mer privata sfär finns tre sovrum av god storlek, samtliga med inbyggda garderober och egna utgångar till någon av de härliga balkongerna. Mastersovrummet är förstås störst och är förutom flertalet garderober även försett med en rejäl walk in closet.

Två badrum, gästtoalett & tvätt

I penthousen finns vardera två helkaklade badrum, båda med takdusch och inredning såsom i övriga badrum. Likaså en gästtoalett och som extra bonus ett separat tvättrum med bland annat tvättmaskin, torktumlare och all teknik.

Badrum med dämpad belysning