Kontakt

Strandstråket

Cormac

Cormac är en bostadsutvecklare med ett starkt engagemang för att skapa högkvalitativa och innovativa bostäder. Cormacs bostadsprojekt sträcker sig från lyxiga till prisvärda boenden och präglas av en tydlig vision om att erbjuda unika och hållbara boendelösningar.

Cormac sätter stor vikt vid att skapa hållbara boendemiljöer genom att integrera energieffektiva system och gröna teknologier i sina byggnader. Fokus ligger på kvalitet, funktionalitet och miljömedvetenhet har bidragit till att skapa en portfölj av bostadsprojekt som inte bara uppfyller höga standarder utan även överträffar förväntningarna hos kunderna.

Cormac har bred erfarenhet och samlad kunskap om bostadsbyggande där de tillsammans med sina samarbetspartners inom arkitekt-, bygg- och projektledningsbranschen skapar ett tryggt och säkert bostadsköp från start till mål.

Krook & Tjäder

Strandstråket är ritat av Krook & Tjäder, ett arkitektkontor med mångårig och bred erfarenhet av att rita alltifrån bostäder och hotell till stadsplaner.

Arkitekterna Krook & Tjäder grundades år 1988 i Göteborg av Bengt-Ove Krook och Stefan Tjäder. Idag är de ett av Nordens största arkitektkontor med ca 300 medarbetare med kontor runt om i Sverige.

Tillsammans har de byggt upp en stark position inom arkitektur, stadsbyggnad, landskap, inredning och produktdesign.

Croisette

Croisette är den unga uppstickaren som transformerar fastighetsbranschen med en vision om att bli världens ledande fastighetsrådgivare genom att leverera skräddarsydda, effektiva och nytänkande lösningar.

Croisette Real Estate Partner grundades 2015 av Per Svensson med idén om att utmana och konkurrensutsätta gamla strukturer och befintliga aktörer.

Kontakt

Intresserad av att veta mer om projektet, eller söker du svar på något som du inte hittar på sajten? Kontakta oss!

Maria Dahl

Maria Dahl

Ansvarig mäklare
Croisette Nybyggt
Telefon: 0708-17 58 96
E-post: maria.dahl@croisette.se